Sugeng riyadi (Met Idul Fitri)

15 10 2007

Sungeng Riyadi
sadaya kalepatan kula nyuwun pangapunten. Lan nyuwun tambah pangestu, mugi2 Gusti Allah tansah paring kanikmatan dumateng kito sadaya….matur sembah nuwun

Sak monten ugi,mbok menawi anggen kulo matur lan sak piturute anggadahi kalepatan,kawulo nyuwunaken agunging samudro pangarsami..

 

sepindah malih sugeng riyadi!


Aksi

Information

One response

20 10 2007
Hamba Allah

Sugeng Riyadi
sadaya kalepatan kula nyuwun pangapunten. Lan nyuwun tambah pangestu, mugi2 Gusti Allah tansah paring kanikmatan dumateng kito sadaya….matur sembah nuwun

Sak manten ugi,mbok menawi anggen kulo matur lan sak piturute anggadahi kalepatan,kawulo nyuwunaken agunging samudro pangaksami..

sepindah malih sugeng riyadi!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




%d blogger menyukai ini: